20.11.2018, 14:00
SÄRTSAKAS ÕHTUSÖÖK | Veise-köögiviljatšilli
Üsna hiljaaegu on poelettidele lisandunud valgurikkad ja väga madala rasvasisaldusega hakklihad. Mida nendest valmistada? Personaaltreener Siim Kelner soovitab seda retsepti — selles toidus on kõik tasakaalus, piisavalt lihast kraami, juurvilju ja teravilju, ning kõik kokku annab hea puhta maitse.
FOTO:
Koostisosad:
- 240 g Rakvere Extra Protein Power lihaveise hakkliha
- 1 sibul
- 2 küüslauguküünt
- 1 sellerivars
- 1 paprika
- 200 g kooritud ja seemnetest puhastatud kõrvitsat
- 400 g konserveeritud tomatikastmes ube
- 400 g tomatipüreed või konserveeritud tükeldatud tomateid
- pisut tšillihelbeid või cayenne pipart
- 1 tl kuivatatud punet
- 1 tl paprikapulbrit
- soola, pipart
- oliiviõli
- serveerimiseks keedetud täisterariisi
- kaunistamiseks peterselli