Valmistamine
  1. Pane kastrulisse soolaga maitsestatud vesi, lisa riis ning keeda kuni kogu vesi on aurustunud või riisi sisse imbunud. Seejärel tõsta kastrul tulelt. Samal ajal pane teine, paksema põhjaga suurem pott tulele ja lisa natukene oliiviõli.
  2. Viska hakitud sibul kuumale pannile ja prae kuldseks. Seejärel lisa küüslauk, teelusikatäis soola, pipart ja prae tasasel kuumusel. Seejärel kalla potti ca 200 ml vett, lisa sool ja lase keema tõusta. Lisa porgandirattad, keera tuli madalamaks ning lase neil vees pehmemaks keeda. Nüüd on aeg lisada kikerherned, seejärel lillkapsa- ja brokolitükid (vajadusel ka natukene vett, et kõik sõbrad korragi kastetud saaksid).
  3. Nüüd ava kookospiim ja kalla suurde potti, sega hoolikalt ja lisa pisut paprika maitseainet. Puista toidule paar loorberilehte. Seejärel võta karripulber ja lisa see juba podisevale kookospiimale. Kuna karril on antud retsepti juures peaosa mängida, siis ei tohiks temaga tagasi hoida. Sega kõik hoolikalt läbi, lisa riis, sega veel mõned korrad hoolega ning lase siis toidul paar minutit kaane all haududa.
  4. Serveeri soola ja piparaga maitsestatud värske kurgi-tomati salatiga!