Jõulumaitselised pistaatsiapähklid. Andra Kalda
Soolased pistaatsiapähklid piparkoogimaitselise magusa kattega on head sooja hõõgveini juurde!

Koostisosad:

  • 400 g Koortega soolatud pistaatsiapähkleid
  • 1 tk Munavalge
  • 2 tl Piparkoogimaitseainet
  • 4 sl Suhkrut
  • 1 sl Suhkrut

Valmistamine:

1. Klopi munavalge kergelt vahule. Puhasta pähklid koortest. Sega munavalge, pähklid, piparkoogimaitseaine ja 4 sl suhkrut ning vala ahjuplaadile.

2. Küpseta 200-kraadises ahjus 7-8 minutit, kuni pähklid on küpsed ja krõbedad. Vahepeal sega pähkleid. Siis pane juurde 1 sl suhkrut ning jäta pähklid jahtuma.