Lihtne ja maitsev mandli-fudge. Marju Randmer
Korrektselt lahtilõigatud ja kaunilt pakitud mandli-fudge on armas söödav kingitus, mille üle saaja kindlasti siirast heameelt tunneb!

Koostisosad:

  • 350 g piimašokolaadi
  • 200 g suhkruga kondenspiima
  • 2 dl tükeldatud mandleid
  • 1 tl mandliekstrakti

Valmistamine:

1 Vala kondenspiim ja tükeldatud šokolaad kaussi ning sulata pidevalt puulusikaga segades veevannil.

2 Eemalda tulelt, lisa tükeldatud mandlid ja mandliekstrakt ning vala 15 x 20 cm suurusesse fooliumiga vooderdatud vormi. Pista külmkappi ja lase vähemalt 1 tund taheneda. Tõsta fudge vormist, eemalda foolium ja lõika 2 x 2 cm ruutudeks. Säilita jahedas.