Foto: Tuuli Mathisen
Imeline toit, mis täidab ära nelja inimese kõhud ja valmib väga kiiresti. Kanafilee oleks hea enne pannil pruunistada, nii jääb tulemus maitserikkam. Kui sa ei talu laktoosi või armastad eksootilisemaid maitseid, siis asenda rõõsk koor kookospiima või -koorega.

Koostisosad:

  • 4 kanafileed väiksemate tükkidena
  • 2 hakitud küüslauguküünt
  • 1 hakitud šalottsibul
  • 250 g tükeldatud šampinjone
  • 300 g tükeldatud suvikõrvitsat
  • 300 g keedetud kartulit – tükeldatult
  • 1 dl kanapuljongit
  • 2 dl koort (sobib nii 35% kui ka kohvikoor)
  • võid ja/või õli
  • sidrunimahla
  • soola ja pipart
  • hakitud värsket peterselli