Restoran Ore. Oma Maitse
Ajakirjas Oma Maitse ilmub igal kuul ühe restorani külastuse audit ehk restoraniarvustus, kus paralleelselt panevad einelale hindeid nii proffessionaal kui profaan ehk inimene restoranisüsteemist ja inimene tänavalt.

Ajakirjas Oma Maitse ilmub igal kuul ühe restorani külastuse audit ehk restoraniarvustus, kus paralleelselt panevad einelale hindeid nii proffessionaal kui profaan ehk inimene restoranisüsteemist ja inimene tänavalt.


Seekord ehk ajakirja märtsinumbris arvustati uut pealinna restorani Ore. Nagu alati külastavad ühte restorani kaks gruppi - professionaal ja profaan. Alutame professionaali arvamusega, kes vastas küsimusele, et "Kas läheksin sinna uuesti?" öeldes, et "Lähen kindlasti ja soovitan ka inimestele, kes on valmis nautima kirega valmistatud roogi". 

Nüüd siis profaani ehk amatöörliku restoranikülastaja arvamus: Ores käisid söömas 64-aastane riigiametnik ja 27-aastane doktorant. Nende seisukoht oli kergelt negatiivsem professionaalist. Küsimusele "Kas läheksin sinna uuesti?" vastasid nemad, et "asjalikule ärilõunale võib Oresse minna küll".

Aga vaatame lähemalt nüüd restorani toitu ja olemust läbi kahe väga erineva sööja pilgu. Head mekkimist ...