2. Vitsuta küüslauku. Räägitakse, et küüslauk peletab vampiire ning võitleb üleüldisemalt ka kurja silma ja kaetamise vastu. Kindlasti pole sul tänasel päeval huvi kurja silmaga kohtuda, rääkimata vampiiridest, nii et igaks juhuks paar küünt päevas ja sa oled hoitud. Küüslauk hoiab ka haigusi eemal — kui haised küüslaugu järele, siis ei taha keegi su lähedale tulla, ka need, kes haiged parasjagu on.

3. Kuigi soolaga ei maksa toidus üle pingutada, saad soola kasutada tänasel päeval muul moel. Räägitakse, et kui puistad soola kogemata maha, siis jätab õnn sinuga hüvasti. Samas saad täna soola palju eesmärgipärasemalt kasutada ja nimelt puhastamiseks. Puista soola kraanikaussi äravoolutorusse ja vala peale keevat vett — see hoiab ära ebameeldiva lõhna ja väldib ka rasvade ladestumist.

4. Ebausklikud räägivad, et kui lõikad lahti saia, mille keskelt leiad suure õhumulli, siis on surm lähedal. Et seda vältida, siis on kaks varianti — ära söö täna üldse leivatooteid (võta selle asemel näiteks üks õun!) või siis osta viilutatud leiba, vaevalt seal neid õhumulle leidub. Soovitame ikka täisteraleiba.

5. Täna on hea teha nuudlisuppi. Osalt ka seepärast, et väljas on kolekõle ilm, aga ka seepärast, et nuudlid tähistavad pikka elu. Kohe kindlasti ei tohi nuudleid supi sisse pannes omakorda pooleks või mitmeks murda, siis rikud kõik ära, pika elu kõigepealt.

6. Joo teed! Teelehtedelt saab ennustada tulevikku, aga ära ühte viga küll tee — kui oled harjunud teed jooma piima ja suhkruga, siis enne lisa suhkur ja siis piim, vastupidisel juhul rikud ära oma võimaluse mehele saada.

Kui oled tõepoolest ebausklik, siis püsi parem koduseinte vahel. See on imeline võimalus tegelikult veeta aega oma pere või sõpradega ja teha koos midagi mõnusat söögiks. Siit sulle mõned ideed, mida täna koos valmistada: