Marjad

Marjad on maitsev suupiste, mis on madala kalorsusega ja sisaldavad rohkelt kiudaineid (tekitavad täiskõhutunnet). Näiteks on 100 grammis maasikates 45 kalorit, vaarikates 48 kalorit ning mustikates 65 kalorit.
Supp
Üllataval kombel on supp hea valik. Miks? Sest see sisaldab suurel hulgal vett ja petab meie keha ära, tekitades tunde, et oleme rohkem söönud. Lihtsalt tuleb valida puljongi-, mitte kreemisupp.
Keedetud muna

Üks kõvaks keedetud muna sisaldab ainult 70 kalorit ja sisaldab seejuures 6 grammi valku. Uuringud näitavad, et valgurikka toidu söömine õhtul aitab kaasa seedimisele ja soodustab lihaste kasvu.

Kreeka jogurt

Veel üks väärt valgurikas variant. Poest ostes tuleks tähelepanu pöörata sellele, et saaks ostetud madalama kalorsusega versioon, et hoida kalorid kontrolli all. Piimatooted sisaldavavad kaltsiumit ja trüptofaani – kaks toitainet, mille kohta uuringud on näidanud, et need soodustavad head und.

Greip
See on madala kalorsusega puuvili, milles on väga vähe kaloreid ja piisavalt kiudaineid, et tekitada täiskõhutunne, mistõttu sobib greip hästi neile, kes soovivad vähem süüa.

Itaaliast pärit magustoit - Caffe Affogato

Esmaspilgul võiks arvata, et see itaalia magustoit jääb hilisõhtusest menüüst välja. Kuid see on tegelikult lihtsalt espresso koos väikese jäätisepalliga. Valmistamiseks tuleks valida kerge või madala kalorsusega jäätis, panna jäätisepall kaussi ja seejärel kallata peale oma lemmikut espressot. See maitseelamus on kokku vähem kui 200 kalorit.

Allikas: CookingLight