Ent allergiad kadusid, kui kommid ja karastusjoogid vahetusid loomulikuma ja ilma sünteetiliste lisaaineteta toiduga. Täna investeerib Ahto oma tervisesse ning toitub peaaegu täielikult mahedalt.

„Vahel loomulikult teen järeleandmisi, ent see on erand. Säilitusainete ja muude kunstlike lisa- ainete osas ma kompromissile ei lähe,” on ta kindel.

Oma ettevõtet arendades tunneb ta, et tervislik toitumine on heaks enesetundeks vajalik, õigupoolest kõige vajalikum. Midagi keerulist tervislikus toitumises ei ole, lihtsalt aega on vaja, sest enamasti valmistab Ahto süüa kodus.

„Algul oli tõesti tükk tegemist, ent toitumisnõustaja tegi mulle menüü ette. Paari aasta järel tundsin, et olen juba omadega ree peal,” meenutab ta oma tervisliku toitumise tee algust.

Tervisliku toitumise kõrval on Ahto enda peal kogenud ka liikumise mõju enesetundele. „Olen vahel trenni arvelt tööd kauem teinud, ent see on lühiajaline lõivu võtmine. Lõpuks tekib ikkagi kehas stress ja loomingulisus läheb kaduma. Liikumine hoiab meele värske,” teab ta.

Seepärast laebki ta ennast liikumisega 3-4 korda nädalas. Kaks korda – ujumistrennid – on kseeritud ajad, millest Ahto mingil juhul ei loobu. Ta teab, et kui üksi tervisesporti teha ja kindlaid aegu paigas pole, on vabandused väga lihtsad tulema.

Ent kui sõbrad trennis ootavad, ei raatsi minemata jätta. Ujumise kõrval naudib ta värskes õhus liikumist ja vaheldust – jooksmist, rattasõitu, suusatamist. Liftinuppu vajutamas Ahtot ei näe ning rongijaamast tööle jalutab ta iga päev pool tundi jalgsi.