Horre ütleb saate alguses välja väga olulise pärli: ”Elus tuleb sõnadelt tegudeni jõuda ja vahel ka vette hüpata.” See kirjeldab ka tema teekonda ettevõtjana ja teistes valdkondades tegev olles. Sellega on kaasnenud paljud muutused tema elus nagu näiteks taimetoitlaseks ja edasi juba toortoitlaseks hakkamine, mediteerimisega alustamine ja šokolaadiäri juurde jõudmine.

Kõiki tooteid teeb Horre alati ideega, et nende järgi on kindel nõudlus ja turg. Kõik tema šokolaadid on suhkruvabad ja supertoite sisaldavad. "Supertoite süües saad lõpuks aru, et süües küll koguse mõttes vähe, saad toitaine mõõtmes väga palju. Supertoidud kindlasti aitavad ja täidavad ära need vitamiinide ja mineraalide lüngad, mis kogenematu toitumise juures tekkida võivad,” selgitab Horre.

Saade keskendub erinevatele teemadele, kuid suurt tähelepanu saab toitumine, Horre loodud tooršokolaadide bränd ja supertoidud. Jutuks tuleb ka Horre hea vorm, mille ta on saavutanud oma keharaskusega treenimise abil. Ta räägib avameelselt ka sellest, milline on tema kui toortoitlase söögilaud, tuues näitena välja ühe konkreetse päeva menüü.

Mõned mõtted Horrelt:

  • Ühine nimetaja õppetundideks on kannatus

  • Kui me oleme füüsiliselt aktiivsed, siis pole ka vananemine nii kiire

  • Mõnikord on ka vastuvoolu ujumine see, mis paneb rohkem pingutama

  • Veganlus hoiab meie vormi pigem peenikese ja saledana

  • Kui sa sööd kartulit ja liha ning jood sinna kõrvale piima, siis on asi väga kaugel supertoidust

Kuula saadet ja saa teada, kuidas Horre on hakkama saanud 10 aastat toortoitlasena, tehes seejuures ka tugevalt trenni. Millised on tema supertoitudest valmistatud tooršokolaadid ja millist nõu oskab ta anda neile, kelle jaoks on tervis oluline.