1-le

Vaja läheb:

Hummus
Salatileht
Redise idud
Hapukurk
Grillitud paprikad

Määri leivale läätse-kõrvitsa- või muud meelepärast hummust. Aseta selle peale salatileht ning meelepärane kogus redise idusid. Viiluta hapukurk ning soovi korral lisa grillitud paprikad. Raputa peale soola ja pipart. Lase hea maitsta.

Eesti Pagari TOSTA Röstsai pirni ja kirsimoosiga


1-le

Vaja läheb:

Toorjuust
Pirn
Röstpähklid
Kirsimoos
Mesi
Kaneel

Sega 2 spl meelepärast toorjuustu ½ tl meega ning määri see röstsaiale. Lisa 3-4 toore pirni viilu ja röstitud sarapuupähkleid, millele raputa peale veidi jahvatatud kaneeli. Meie soovitame kasutada kirsimoosi, aga sobib ka mis tahes muu su lemmikmoos. Et oleks veelgi isuäratavam, kasuta kaunistuseks mündilehte.

Leiburi SAIB suitsukana ja mangoga


1-le

Vaja läheb:

Majonees
Veidikene sriracha tšillikastet majoneesi hulka
Salatileht
Suitsukana
Mango
Juust

Sega 2spl majoneesi hulka 1 tl sriracha tšillikastet. Aseta selle peale salatileht ning 2-3 viilu suitsukana. Kasuta kas marineeritud või värsket mangot viilutatuna (3-4 viilu), et anda roale mahlasust. Lõppakordina lisa enda lemmik juustu. Head isu!

Leiburi RUKS mozzarella ja tomatiga


1-le

Vaja läheb:

Hummus
Rukola
Sink
Tomat
Mozzarella
Basiilik

Määri leivale läätse- kõrvitsa- või enda lemmik hummust. Selle peale aseta rukola ja 2-3 viilu sinki. Lao singile 2-3 viilu tomatit ja kõige lõpuks lisa mozzarella't. Kaunista basiilikuga ning maitsesta jahvatatud pipraga.

Fazer Kodu täistera rukkileib suitsuforelli ja avokaadoga


1-le

Vaja läheb:

Toorjuust
Avokaado
Punane sibul
Suitsuforell
Kapparid

Viiluta avokaado kuubikuteks ning lisa sellele pisut sidrunimahla. Kasuta määrdena enda lemmik toorjuustu ning lisa sellele tükeldatud avokaado. Punasele sibulale aseta 2-3 viilu suitsuforelli. Lõpetuseks lisa kappareid ning soovi korra ka värsket tilli.

Fazer Südamesepik peekoni ja munapudruga


1-le

Vaja läheb:

Grillkaste
Salatileht
Tomat
Munapuder
Peekon
Murulauk

Klopi üks muna 1spl hapukoorega segamini. Prae 2-3 viilu peekonit krõbedaks ning seejärel küpseta muna peekoni rasvas. Kata sepik endale meelepärase grillkastmega ning lao koostisosad kokku. Kõige viimasena lisa peekon ja murulauk.