Tallinn Music Week koostööd MTÜga Mondo ja tippkokk Peeter Piheliga pakuvad järgmisel nädalal õhtusöögi, milles kasutatud toorained on 100% leitud prügi hulgast. Kui Rootsi parimas ja maailma TOP10sse kuuluvas restoranis Fäviken Magazinet igapäevaselt töötav Pihel võtab ette anda prügile uus elu, võib oodata võimast elamust.

Aga ... teeme selle selgeks: prügi hulgast leitud toit ei tähenda seda, et need toiduained on riknenud või hapuks läinud. Seda mitte. Küsimus on selles, et nad ei ole oma piiratud müügiaja jooksul leidnud õiget omanikku.

Head lugejad, mida Teie valmistaksite endale ja oma perele allpoolses fotogaleriis portreteeritud prügist leitud toidukraamist? Saatke meile oma retseptid ja me avaldame need Maitsed.ee lehel. Võite oma toitude loomisel kombineerida mitut erineval pildil olevat toiduainet, võitepakkuda ka vaid ühest vamistatud hõrgutise.