Iga pidusöök ei pea tähendama õhtusööki, kuid iga õhtusöök peab olema pidusöök: see on ju aeg kui kogu pere on koos, räägitakse päevateemadel ning nauditakse head ja paremat.

Pikkpoiss on mõnus retroroog, mis nüüdsel ajal kipub vahel teenimatult tagaplaanile jääma. Klassikult tasuks tolm siiski maha pühkida ning uue aja valguses see lihtne ja maitsev roog jälle au sisse tõsta. Piki lihasse musti ploome, musta küüslauku, juustutükikesi või al dente juurikaid — maitsev saab see igal juhul!

Bešamelliga ja bešamellita, pastaplaatide või köögiviljaliistakutega, kiirvariant ja mitu päeva küpsenud — oma lemmiklasanje leiab siit igaüks. Valmista vormiroad piisava ajavaruga, et nende maitsed enne serveerimist vähemalt 15 minutit ühtlustuda saaksid. Kõik lasanjed maitsevad järgmisel päeval veelgi paremini.

Kõik siin elus ei pea olema keeruline ega raske. Seda tõestab ka tänane lõunasöögisoovitus, kus vaid ühes pajas valmistame ülimaitsva lihapallipasta.

Mahedamaitseline sinihallitusjuustukaste, millele annab meeldivat maitset suitsukana. Võid kasutada nii suitsutatud kanafileed, -kintse kui ka -koibi.

Vahvlid sobivad ideaalselt nädalavahetusse! Võimalusi on palju - soolased või magusad, õhukesed või paksud. Sina otsustad! Pole vahet, kas sul on õhukeste või paksude vahvlite küpsetamise masin. Siit leiad huvitavaid maitsekombosid, mis sobivad nii paksude kui ka õhukeste vahvlite tegemiseks.

Me kõik armastame kotlette. Ühest küljest argine ja lihtne toit, samas on mängumaa suur ja lai. Neist võivad saada ka suupisted või hoopis liha lisandid.

Õhtuse kohvi või rohelise tee kõrvale sobib särtsu täis kook. Klassikaline sidrunikook sidrunikreemi ja munavalgevahuga on just selline.

Oh kui lihtne ja kindel on selle koogiga magusasõpradele rõõmu teha! Eriti hästi sobib see kooslus väikestes portsjonvormides valmistatuna.

Kohv ei ole vaid igahommikune äratusjook, vaid maitsev koostisosa ka paljudes magustoitudes. Kohv muudab vastupandamatuks iga magustoidu või küpsetise, pannes vaimustusest õhkama ka neid, kes muidu sellest joogist ei hooli.