5 kohevat, nii hapukat kui magusat RABARBERIKOOKI
1. Biskviitkattega rabarberikook
Biskviitkattega rabarberikook oli ENSV-s kõikide rabarberikookide ema. Seda kooki pakuti kodus, tööl, puhkehetkel, sööklas, kohvikus, koolis, pioneerilaagris, lasteaias — lühidalt igal pool, kus süüa pakuti. Samas on seesama kook jäänud ajatuks klassikuks ning vahel tekib senini ületamatu isu just selle vana kooli rabarberikoogi järele. Mingi igavikuline võlu selles koosluses on ja sellest ei saa üle ega ümber ning kui esimesed rabarberid juba turul-poes müügil, tuleb mõttesse just SEE kook.
2. MAIASMOKA ILUS UNENÄGU — rabarberikook mandlikreemiga
Rabarberikoogist ei saa kunagi isu täis. Siit üks veidi teistmoodi hapu ja magusa kooslus, millest jagub kaheksale.
3. Rabarberikook martsipaniga
Rikkaliku martsipanitäidisega koogis võid kasutada nii kodumaist magusamat martsipani kui ka spetsiaalset küpsetusmartsipani, mis on vähem magus ja mõnusalt mandlimaitseline.
4. Mahlase sisu ja krõbeda põhjaga rabarberikook
Valmista perele või sõpradele üks krõbeda põhjaga mahlane rabarberikook.
5. Ülilihtne rabarberikook, millega saab hakkama igaüks
Kiirelt valmiv ja lihtsasti tehtav hooajaline kook! Kui oma ja naabrite lapsed olid väikesed, siis lausa nõuti seda kooki ja ükski sünnipäev ei saanud ka ilma selleta läbi.