Biskviitkattega rabarberikook oli ENSV-s kõikide rabarberikookide ema. Seda kooki pakuti kodus, tööl, puhkehetkel, sööklas, kohvikus, koolis, pioneerilaagris, lasteaias — lühidalt igal pool, kus süüa pakuti. Samas on seesama kook jäänud ajatuks klassikuks ning vahel tekib senini ületamatu isu just selle vana kooli rabarberikoogi järele. Mingi igavikuline võlu selles koosluses on ja sellest ei saa üle ega ümber ning kui esimesed rabarberid juba turul-poes müügil, tuleb mõttesse just SEE kook.

2. MAIASMOKA ILUS UNENÄGU — rabarberikook mandlikreemiga

Rabarberikoogist ei saa kunagi isu täis. Siit üks veidi teistmoodi hapu ja magusa kooslus, millest jagub kaheksale.

3. Rabarberikook martsipaniga

Rikkaliku martsipanitäidisega koogis võid kasutada nii kodumaist magusamat martsipani kui ka spetsiaalset küpsetusmartsipani, mis on vähem magus ja mõnusalt mandlimaitseline.

4. Mahlase sisu ja krõbeda põhjaga rabarberikook

Valmista perele või sõpradele üks krõbeda põhjaga mahlane rabarberikook.

5. Ülilihtne rabarberikook, millega saab hakkama igaüks

Kiirelt valmiv ja lihtsasti tehtav hooajaline kook! Kui oma ja naabrite lapsed olid väikesed, siis lausa nõuti seda kooki ja ükski sünnipäev ei saanud ka ilma selleta läbi.