Squaremeal toob välja 7 viisi, kuidas soovi korral on võimalik tunnustada oma kodulähedast söögikohta ja kogu restoranitööstust tervikuna. Enamik neist ei maksa teile sentigi.

1. Kirjutage ülevaade

Lisaks sellele, et jagate nii oma siseteavet selle kohta, kus teie piirkonnas süüa saab, annaksite ka restoranile ja selle töötajatele meeldiva tagasiside. Arvustuse kirjutamiseks on mitmeid võimalusi (restoranide kodulehed, sotisaalmeedia), kõige olulisem on see lihtsalt teha!

2. Jagage postitusi

Ükskõik, kas see on teie lemmikroog või uus menüü, teie kodulähedase restorani postituse jagamine ja kommenteerimine võib märkimisväärselt suurendada nende vaatajaskonda. See ei lähe teile midagi maksma, aga nii saate näidata toitlustusvaldkonna suhtes pisut solidaarsust üles.

3. Jagage restoranis tehtud fotosid

Kas käisite oma lemmikrestoranis õhtusöögil ja unustasite sellest postituse teha? Tehke seda kohe ja märkige söögikoht ka oma postituses ära!

4. Liituge uudiskirjaga

Kui soovite viia oma toetuse järgmisele tasemele, siis miks mitte registreeruda oma lemmikrestorani uudiskirja saajaks? Nii saate infot eriliste sündmuste, allahindluste ja uute menüüde osas esimesena.

5. Mõelge enne broneeringu tühistamist

Kui teil oli plaanis õhtusöök ja te kavatsete selle ära jätta, kaaluge soovituslikke suuniseid. Kui olete oma käitumises teinud mõned muudatused (regulaarne kätepesu ja näo mitte puutumine), on praegune oht väike. Hoidke end kursis viimaste teadetega Terviseameti veebisaidil ja vältige oma plaanide asjatut tühistamist.

6. Olge lahke

Häid sõnu ei ole kunagi liiga palju! Ükskõik, kas see on äramärkimine sotsiaalmeedias või lihtsalt ekstra tänusõnad restoranis. Miks mitte olla lahke ja oma tunnustust üles näidata?

7. Jagage seda artiklit

Selle artikli jagamisega saate seda sõna levitada ja näidata üles oma toetust toitlustuse valdkonnas. Olenemata sellest, kas töötate antud valdkonnas või armastate väljas einestams käia!