1. Lihtne valmistada

Smuuti valmistamine ei võta pooltki nii kaua aega kui teiste toitude ettevalmistamine. Suurepärane viis, kuidas vaid mõne minutiga valmistada lastele toitaineterikas toidukord. Sul on vaid vaja valida välja sobivad koostisosad ja panna need blendrisse ja paari minutiga ongi smuuti valmis.

2. Päevane kogus puu- ja köögivilju

Me kõike teame, et lapsed peaksid iga päev sööma viis peotäit puu- ja juurvilju, aga tihti võib piisava koguse söömine saada katsumuseks. Et päevast vajaliku kogust lapsed kiirelt ja kergelt kätte saavad on smuutide valmistamine ideaalne valik ja see võimaldab sul päevase koguse vitamiine, mineraale ja kiudaineid korraga ja lihtsalt omastada.

3. Hea seedimisele

Laste seedimine on väga tundlik ja vajalike kiudainete puudus võib neil kõhu mitmeks päevaks kinni panna. Smuutisid ei pea mäluma, neid on lihtne seedida, organismil kerge omastada ja ei tekita kõhus rasket tunnet. Smuuti aitab lastel kergemini ka muid toite seedida.

4. Tugevdab immuunsust

Värskete puuviljade, marjade ja rohelisega saab ilma suurt vaeva nägemata laste immuunsust iga päev tugevdada ja haigused neist eemal hoida.

5. Rohkem energiat

Smuutide joomine on lihtsaim viis tagada oma lastele kiirelt vajalik energia ja jõud. Smuuti jaoks pole valet aega ja need sobivad nii hommikusöögiks, kiireks lõunaks või keha jõuvarude taastamiseks peale trenni. Rohkem energiat, vähem kroonilisi haigusi, parem keskendumisvõime ja laps saab nautida oma liikumist.

6. Magusaisu vähenemine

Kui magusaisu kimbutab sinu lapsi siis tee neile üks smuuti. Smuuti tagab lastele just vajaliku koguse looduslikku fruktoosi ja on suurepärane asendus mittetervislikele magusatele snäkidele. Regulaarne smuutide tarbimine vähendab erinevaid isusid magusa ja rämpstoidu vastu – järgi proovitud ja tõestatud!

7. Rahulikum uni

Mitmed uuringud seostavad paremat unekvaliteeti üldise heaoluga ning aina enamad katsed näitavad, et nn õigel toidul on une kvaliteedi osas samuti roll. Laste tervise tasakaalus hoidmine tervislike smuutidega aitab neil rahulikumalt magada.