Anni Rahula vaatab toidule kulutamisele otsa
Kodus kokkamine on igati väärt mõte, sest nii valmib perele kõige parem ja puhtam toit ning omatakse ülevaadet kulutuste osas. Kui sahver, külmik ja köögikapid on toiduvarusid täis, siis läheb vaja vaid pealehakkamist ja häid retsepte (selle osas saame aidata). Kooskokkamisel saate veeta kvaliteetaega perega ja tore on see ühine söögilaua taga maailma asjade arutamine ju ka!
Anni Rahula märkis, et oleks liiga optimistlik, kui tal kuu aja jooksul kulub toidule O eurot, ideaalne oleks 50 eurot ja rahul oleks ta, kui summaks kujuneb maksimaalselt 100 eurot.
Rahula seadis endale eesmärgiks planeerida paremini ja minimaliseerida toitu, mis läheb vanaks ning proovida uusi retsepte. Ta kirjutas postituses, et kokkuhoid oleks samuti tore ja lisas, et ära tuleks kasutada varud, mis pere kahes jääkapis ja kuivainetele kuuluvates sahtlites on.