“Minu jaoks on toidukultuuri maitsele taandamine natuke arusaamatu. Reisi- või kokandussaadetes tehakse seda väga tihti. Kogu presenteerimine on viidud maitsele. Eriti teles on see tühine – milleks näidata, kuidas keegi maitseb toitu?! Marko Reikop ütleb iga teise asja kohta, et see maitseb nagu kana. Siis võiks ju kõik ühe episoodiga ära näidata!"

"Pigem huvitavad mind toidukultuurid tervikuna, kus on koos söök, jook ja vestlus selle juures. Me teeme aeg-ajalt ühe sugulaste seltskonnaga mitmekäigulisi õhtusööke. Alustame tervitusšampanjaga ja lõpetame sigari ja konjakiga. Sinna vahele jääb korralik mitmekäiguline söömaaeg kõigi oma elementidega. Just kõik see kokku on minu jaoks elamus, mitte mingi unistuste maitsete otsing  – neid mul ei ole,” sõnastab Kangur oma arusaama heast toidust.