Võta kapist välja vahvlimasin ja küpseta hommikusöögiks unistuste vahvlid. Varu vahvlite juurde dekadentlikke lisandeid maasikate, mustikate, banaani, vahukoore ja iirisekastme näol.

2. Minge koos kallimaga või üksinda keraamikatundi

Valmistage koos kallimaga kaunis keraamiline anum. Üllatage oma partnerit kohvitassi või pudrukausiga, millel on tema nimi. Garanteeritult saab sellest kingisaaja lemmikanum ja teie kui autor püsite kogu aeg meeles!

3. Küpsetage midagi maitsvat

Kodune söögikord on üks sõbrapäeva veetmise võimalusi. Võiksite kaaluda koos kalli inimesega magustoidu valmistamist. Küpsetamine on suurepärane viis koos aega veeta.

RETSEPT | Suus sulav mandlikook

Mandlilaastud ja koorekreem küpsevad ahjus karamelliseks ja täiesti vastupandamatuks maiuspalaks.

4. Sööge hommikusööki voodis

Üllatage kallimat sõbrapäeval maitsva (hilise) hommikusöögiga. See on tavapärasele, kiirustamist täis hommikule mõnus vaheldus.

Siit leiate mõningaid maitsvaid ideid:

5. Taaslooge oma esimene kohting

Minge tagasi sinna, kus te esimest korda kohtingul käisite. Tellige samu jooke ja sööke ning veetke meeldejääv õhtu!

6. Valmistage koos õhtusöök

Eriline kodune söögikord võib olla palju romantilisem kui restorani külastamine. Isegi kui kumbki teist ei hiilga kokaoskustega, saate siiski valmistada meeldejääva romantilise õhtusöögi, mis mõlemale meeldib. Üllatage oma partnerit näiteks südamekujulise pitsa või koogiga. Võite valmistada ka sõrmetoite (südamekujulisi minikoogikesi), mida saate üksteisele ampsamiseks pakkuda. Jagage armastust läbi toidu!

7. Minge kokanduskursusele

Kas sooviksite ehk mõnda kokandusalast oskust täiendada või juurde omandada? Võtke partner kaasa ja mingi näiteks koos trühvleid valmistama või martsipani maalima.