Minu vanaema pannkoogid

2 muna
kaks kuhjaga supilusikatäit suhkrut
kaks kruusitäit keefirit või hapupiima
törts soola
jahu (nõnda palju, et oleks juba veidi paks tunne segada)
1 tl soodat
praadimiseks toiduõli

1. Pane munakollased ühte kaussi ja -valged teise.

2. Kollased vahusta kergelt suhkruga, kalla juurde keefir, sool, jahu-sooda segu ja sega ühtlaseks. Vahusta munavalged tugevaks vahuks (selliseks, et kui peaksid kausi koos vahuga tõstma tagurpidi omale pea kohale, siis kausi sisu pähe ei kuku).

3. Sega munavalgevaht nüüd ettevaatlikult ülejäänud taignasse. Lase tainalt veerand tundi seista ja alusta kookide tegu. Pann peab olema tuline ja õli selle peal küpsetamisvalmis, siis saad ka pannkookidele mõnusad krõbedad servad.

Head isu soovib vanaema Hilja!