Sel aastal võtab festivalist osa ka disainer Anna Lutter, festivalialalt leiate tema improviseeritud stuudio – KUUT pakub nii lastele kui täiskasvanutele töötubasid. Valmivad makrameed, jõuluehted, kotid. Pakkumisel on nii tasuta, kui tasulised töötoad, mille pääsmed tulevad eelmüüki juba oktoobris!

Oodatud on pere pisemad, samuti neljajalgsed sõbrad. Perede jaoks on mugav perepilet, mis kehtib kahele täiskasvanule ja kuni kahele lapsele (11-18-aastased). Alla 10-aastased lapsed saavad festivalile tasuta!

Korraldajad järgivad Terviseameti piiranguid ja nõudeid. Avatud on õueala! Üritus toimub vajadusel kellaaja vahemikena. Eelismüügist pileti soetanutel kehtib eelisõigus enda jaoks sobival kellaajal festivali külastamiseks. Täpne info ajaliste piirangute kohta avaldatakse 1. novembril, vastavalt Terviseameti ja Valitsuse piirangutele.

Eestis eelmisel aastal esmakordselt toimunud Black Food Festival Tallinn on varem aset leidnud ka Budapestis, Berliinis, New Yorgis, Londonis, Helsinkis ja mujal. Idee autori Regina Borose kinnitusel oli Tallinnas toimunud üritus seni toimunutest suurim ja menukaim. Festivalil sai nautida paljusid erinevaid musti toite, jooke, samuti soetada musta disaini ja muud mustavat.

Black Food Festival Tallinn piletid on saadaval veebilehel Ticketer.ee

Black Food Festival Tallinn korraldajateks on üritusturundusagentuur Elamusstuudio ja portaal Oma Maitse.