Laupäeval, 1. aprillil algas kolmas Pärnu Restoranide Nädal. 25 osaleva restorani peakokka on kampaanianädala menüüdesse kokku seadnud mitmeid põnevaid maitseid. Restoranide nädalal pakutakse osalevates restoranides nii lamba- kui põdraliha, merikuradit ja võikala, kalkunit ja pardiliha. Pakutavad toidud on valitud a´la carte menüüst, et enim meeldinud roogi saaks ka hiljem tellida.

Pärnu Restoranide Nädala korraldaja Kadi Elmeste sõnul oli algselt restoranide nädalat planeerides eesmärgiks meelitada eelkõige pärnakad kodudest välja.

“Täna võime rõõmsalt kinnitada, et huvi madalperioodil Pärnusse tuleku vastu on väga suur ja koguni üle poolte broneeringutest on tehtud väljapoolt Pärnut. Kodulehele online broneerimiskeskkonna kaudu on tehtud broneeringuid lisaks Eestile ka Soomest, Saksamaalt, Hispaaniast, Rootsist, Taanist, Lätist, Belgiast ning Inglismaalt. Meil on väga hea meel selle üle, et väikese Pärnu restoranid on populaarsed ka väljapool Eestit,” lisas Elmeste.

Pärnu Restoranide Nädal toimub 1.-09. aprillil 2017, eesmärgiga tutvustada Pärnu restorane nii eestimaalastele kui ka lähinaabritele. Osalevad restoranid pakuvad sel perioodil 2-käigulist lõunasööki hinnaga 10 eurot ja 3-käigulist õhtusööki 18 eurot.