Aidas Greblikas tegi vaid seitsme minutiga kaks kokteili: oma Amaro kokteilis kasutas ta Amaro di ANGOSTURA® ja kokteili nimi oli Amaro Affumicato ning oma rummi kokteilis nimega Cairi kasutas ta suurepärast Angostura's® 1919 rummi ja ANGOSTURA® apelsinibitterit.

Aidas Greblikas on Angostura® toodete fänn ja tema sõnul on lausa lust valmistada kokteile Angostura® toodetega, kuna neil on imelised maitsed ja piisavalt suur toodete valik.

Kohtunikel sõnul oli konkurents väga tihe ja kõik võistlejad on väga tugevad baarmenid ning auga välja teeninud oma koha finaalis. Peakohtuniku Pedro Martinez (Prantsusmaa) sõnul tõi Aidasele võidu hea esinemisoskus, maitsvad ja tasakaalus kokteilid ning lai silmaring.

Aidas Greblikas siirdub võistlema edasi septembris Poolas toimuvale Angostura Global Cocktail Competitioni Euroopa finaali, kust võitja pääseb edasi 2020. aasta veebruaris Trinidadis ja Tobagos Angostura® ülemaailmsesse kokteilivõistluse finaali.