Võistluse II koha saavutas Paap Pihelgas (Grand Holm Marina restoran) ning III koha Märten Kuusemets (The Brick Coffee Roastery).

Vaata galeriid:

“Võistlejate tase oli tõeliselt kõrge ning oktoobris toimuvale lõppvõistlusele sõidame koos Henri ja tiimiga kindla plaaniga see ära võita,” kinnitas Licor43 brändijuht Kristi Amberg.

Licor 43 Coffee Cocktail Challenge 2019 ehk alkoholi sisaldavate kohvikokteilide võistlus oli mõeldud peamiselt baristadele ja baarmenitele. Võistluse eesmärgiks oli välja selgitada parim alkohoolsete kohvikokteilide valmistaja. Võistlejate ülesandeks oli valmistada kuus kokteili, millest kaks olid tehtud etteantud "Spanish Coffee 43" kokteili retsepti järgi ning seejuures kasutada alkoholi Licor 43 ja Coffee People poolt ette antud kohvi. Lisaks tuli valmistada neli autorijooki, kus võis lasta oma fantaasial vabalt lennata.

Võistluse toetajad olid AS Farmi Piimatööstus, AS Tridens, AS Paulig Coffee Estonia, Coffee People OÜ, BRITA, KAFO OÜ, Escando, Profexpo OÜ.

Kolmandat korda toimuv Tallinn Coffee Festival leiab aset 26. ja 27. aprillil Tallinna Kultuurikatlas. Üritusel saab tutvuda paljude erinevate ja eriliste kohvisortidega, kohvivalmistusviiside ning seadmetega. Lisaks kohvile on festivalil esindatud muud kuumad joogid nagu tee ja kakao, samuti on avatud tänavatoidukohad ja kohvikud.