Tänavatoidufestival muutub iga aastaga järjest rohelisemaks - toitlustajad pakkusid sel aastal toitu vaid taaskasutatavatelt või loodussõbralikelt ja biolagunevatelt nõudelt. Festivali korraldajad arvutavad välja ka sündmuse ökoloogilise jalajälje, et liikuda edaspidi selle vähendamise suunas.

“Isiklikult olen rõõmus selle üle, et esimese festivali hittkoht Klämmkarp, kes valmistas maitsvaid kammkarpe, oli tagasi,” selgitab festivali peakorraldaja Raimo Matvere.

“Teiseks oli meie jaoks oluline suund keskkonnasõbralikkusele. Esimesel korral ei pruugi see veel 100% õnnestuda, sest selline lähenemine on uudne ja vajab nii toitlustajatelt, meilt kui serveerimislahenduste pakkujatelt lisapingutusi. Küll aga on see nüüd ja edaspidi Telliskivis Loomelinnaku poolt korraldatavate festivalide arengusuund,” lisas Matvere.

Vaata galeriid eilsest festivalipäevast: