Foto: Shutterstock
Hakkliha ja hakklihast kotleti praadimine võib tunduda küll lihtne, kuid tegelikult on siin vaja silmas pidada mõnd olulist reeglit, et tulemuseks oleks mahlane ja pruunistunud hakkliha või kotlet. Kodus valmistatud hakklihast ei valgu välja nii palju vedelikke ja kotlettide-lihapallide maitse on palju puhtam.

Kuigi hakkliha poest või turult leidmisega ei tohiks kellelgi probleeme tekkida ja valida saab sageli ka erineva koostisega hakklihade vahel, on kodus värskelt valmistatud hakkliha siiski alati omal kohal. Eelkõige just seepärast, et ise hakkliha valmistades tead täpselt, millisest lihast see valmib. Hakkliha ABC-st leiad nippe mahlaste kotlettide tegemiseks, lisaks retsept, mille järgi valmivad kotletid, millest saavad  terve pere lemmikud!