Flavore köögitoimkonda hakkab juhtima pikaajalise rahvusvahelise kogemusega Itaalia juurtega tippkokk Domenico Nicolino, kes on lisaks Itaaliale töötanud ka näiteks Austraalias ja Ameerikas.

Vaata galeriid!

„Olles elanud paljudes riikides ja saanud inspiratsiooni erinevatest maailma köökidest, kuulub mu süda ikka ja alati Itaalia puhta maitsega roogadele, ehedale pastale ja pitsale. Itaalias algab toidutegemine alati kvaliteetsest toorainest, mis saab põlvest põlve edasi antud retseptide ja väikeste salanippide abil selleks, mida me mõistame parima tähendusega traditsioonilise Itaalia maitsena,“ sõnas Nicolino. „Flavore peakokana tahan anda edasi võimalikult ehedaid Itaalia köögi nüansse, mistõttu koosneb menüü minu kodumaa parimatest hõrgutistest nagu puhta maitsega Pomodoro pitsa, kvaliteetsest pühvli-mozzarella juustust valminud Caprese salat või mõnusalt tummine tagliatelle pasta searaguuga.“

Uue restorani menüüst leiab valiku erineva kattega pitsasid, salateid, pastasid ja suupisteid. Kõik pitsad valmivad klassikalises kivipõhjaga pitsaahjus. Menüü on hooajaline ehk muutub vastavalt aastaajale ning parima tooraine kättesaadavusele. Tööpäeviti saab Flavores nautida hooajalisi lõunapakkumisi. Lisaks on menüüs road taimetoitlastele ja veganitele ning eraldi valik lastele.

Veini nautimise teeb omanäoliseks veinimasin, mis tänu sisse ehitatud dosaatoritele võimaldab kliendil degusteerida vastavalt hinnaklassile ja värvile laias valikus kvaliteetseid Itaalia veine. Masin hoiab veini vastavalt omadustele täpselt õige temperatuuri juures. Kuna Itaalia on lisaks pitsale, pastale ja veinile tuntud veel hea kohvi poolest, pakutakse klientidele ka kvaliteetset Itaalia kohvi.

Restoranis on istekohad 48 külastajale, lisaks on avatud avar tuulte eest kaitstud suveterrass, mis mahutab 30 inimest.

Avamise puhul on Flavores juulikuus külastajatele igal reedel kella 16.00 ja 17.00 vahel suupisteid ja majavein tasuta.