Ilmunud on ajakirja Oma Maitse värske number!
Oma Maitse seekordne number on pühendatud rohelisele mõtteviisile toidu vallas. Oleme avatud tärkava ja hooajalise suhtes!
Kui juba suuremaks grillimiseks läheb, siis aseta grillile sea- ja veisesteigid, lambakebab, mis on suurepärane koriandri ja tomatikastmega ning kanaliblikas, mida täiendab meeldivalt pikantne salsa verde ürdikaste. Vaata ka võlunippe kalkunifilee grillimiseks, mille abil toimub kuiva ja rasvavaese lihaga täielik metamorfoos ja tulemuseks on muredad ning maitseküllased steigid.
"Pigem huvitavad mind toidukultuurid tervikuna, kus on koos söök, jook ja vestlus selle juures. Me teeme aeg-ajalt ühe sugulaste seltskonnaga mitmekäigulisi õhtusööke. Alustame tervitusšampanjaga ja lõpetame sigari ja konjakiga. Sinna vahele jääb korralik mitmekäiguline söömaaeg kõigi oma elementidega. Just kõik see kokku on minu jaoks elamus, mitte mingi unistuste maitsete otsing – neid mul ei ole,” sõnastab Kangur oma arusaama heast toidust.
Kes linnainimestest poleks kas või kordki tundnud kihku kaduda mõneks ajaks metsa, mere äärde! Mõnel paisub see soov nii suureks, et teebki senise eluga lõpparve ja kolib maale. Endine hävituslendur, reservkolonel Arvo Palumäel on kindel kavatsus Mustvees vanas tsaariaegses punastest tellistest majas elu sisse puhuda Peipsi Teemajale. Mõtteid puhtast loodusest pärit toorainest toidu valmistamisest ja kohviku tulevastest tõmbenumbritest jagas ta ka Oma Maitsega.
Lisaks ka kriisist tervena väljumise poenimekiri ja palju häid retsepte ning soovitusi!