Kevad on otsekui loodud suuremaks kehapuhastamiseks, Kadri Valsberg kirjutabki smuutipaastust, milleks ühest päevast ei piisa - soovitatavaks kestuseks on kolm päeva, mil toidukorrad asendatakse roheliste smuutidega. Vaata rohelise värvi ja väega smuutiretsepte lähemalt!
Meri puhastab end tormiga. Ootamatult maailma raputanud sündmused on paljud meist tagasi iseenese juurde toonud. Milline on teie süsiniku jalajälge suurus? Rita Osa kirjutab lihtsatest muudatustest, mida igaüks meist saab teha.
Mari-Liis Ilover jagab retsepte ja nippe, mis viivad grillimise täiesti uuele tasemele!

Kui juba suuremaks grillimiseks läheb, siis aseta grillile sea- ja veisesteigid, lambakebab, mis on suurepärane koriandri ja tomatikastmega ning kanaliblikas, mida täiendab meeldivalt pikantne salsa verde ürdikaste. Vaata ka võlunippe kalkunifilee grillimiseks, mille abil toimub kuiva ja rasvavaese lihaga täielik metamorfoos ja tulemuseks on muredad ning maitseküllased steigid.

Kas teile maitsevad magusad või soolased müslid? Värskest ajakirjast leiate 4 tervisliku müsli retsepti, sealhulgas ka üks, mida supi peale puistata!
Margit Arndt-Kalju vestles koolitaja ja religiooniantropoloogi Jaanus Kanguriga, kes on uurinud nii pärismaalaste eluolu kui tänast Eestit ning läheneb söömisharjumustele kui tervikule.

"Pigem huvitavad mind toidukultuurid tervikuna, kus on koos söök, jook ja vestlus selle juures. Me teeme aeg-ajalt ühe sugulaste seltskonnaga mitmekäigulisi õhtusööke. Alustame tervitusšampanjaga ja lõpetame sigari ja konjakiga. Sinna vahele jääb korralik mitmekäiguline söömaaeg kõigi oma elementidega. Just kõik see kokku on minu jaoks elamus, mitte mingi unistuste maitsete otsing  – neid mul ei ole,” sõnastab Kangur oma aru­saama heast toidust.

Kes linnainimestest poleks kas või kordki tundnud kihku kaduda mõneks ajaks metsa, mere äärde! Mõnel paisub see soov nii suureks, et teebki senise eluga lõpparve ja kolib maale. Endine hävituslendur, reservkolonel Arvo Palumäel on kindel kavatsus Mustvees vanas tsaariaegses punastest tellistest majas elu sisse puhuda Peipsi Teemajale. Mõtteid puhtast loodusest pärit toorainest toidu valmistamisest ja kohviku tulevastest tõmbenumbritest jagas ta ka Oma Maitsega.

Moonika Siimets kirjutab mitmendat põlve kantud ja edasi antud söögitegemise tarkustest, mis on salarelv, omamoodi memme musi, tänu millele on selgem, kes ollakse ja kuhu peaks minema.
Emadepäevaks pakume kooki, milles ülimaitsva koosluse loovad kohv, pähklid ja šokolaad!
Ja muidugi, ei saa me ilma rabarberita! Esimene rabarber pista pintslisse koos suhkruga, teisest valmista mõni lihtne, aga maitselt delikatessi mõõtu ulatuv magustoit, kolmas mingu koogi sisse. Värskest numbrist leiate Tuuli Mathiseni koostatud rabarberimagustoitude retseptid. Üks lihtsamaid kooke, mida hooajal valmistada on rabarberikook mandlijahuga. Proovige järele!

Lisaks ka kriisist tervena väljumise poenimekiri ja palju häid retsepte ning soovitusi!