Foto: Oma Maitse
Toit poole tunniga valmis saada? See pole sugugi raske, kui sul on olemas paras hulk ideid. Kuigi alati aitab väga kiiretel õhtutel hädast välja mõni kiire pastaroog või hakklihakaste, ei pea üldsegi üksnes nendega piirduma. Näiteks kala küpseb väga kiiresti, isegi koogi saab nibin-nabin poole tunniga küpsetatud ja sellest suurema aja moodustab ka koogi ahjus oldud aeg.

Vahel tekib mõni hea mõte hoopis poes, kui näed eriti värskes olekus köögivilju või lihatükki. Ka siis saab nii mõndagi poole tunniga valmis meisterdada. Ja poeskäimine on hea ja kiire toidu puhul veel eriti oluline, sest kärmed töötlusvõtted paljastavad tooraine kehva kvaliteedi kohe.

Oma Maitse eriväljaandest leiad häid soovitusi nii kiirkäigul poes käimiseks kui ka ideid eelroogade, kiirete hommikusöökide, suppide, taimetoitude, liha, kala, magustoitude ja küpsetiste valmistamiseks.

Segame, keedame, vokime, praeme ja küpsetame. Pastast prae ja kookideni.

Oma Maitse eriajakirja leiad hästi varustatud ajakirjalettidelt!

Ekspress Meedia
140 lk