Kampa võeti veel Jaan Naelapea. Kolm toiduauto osanikku olid kolleegid kuulsas pealinna noortebaaris Popular. Kuna kolmel asutajal oli palju teadmisi klienditeenindusest, mitte aga toiduvalmistamisest, liitus kambaga kiirelt kokk Annely Arbeiter. Sutt ütleb, et neil oli toidubussil nimi küljele kirjutatud enne, kui reaalselt ükski nuudliroog menüüsse jõudis.

„Sellega sai palju nalja tõesti. Pidime alguses üsna tihti oma nime seletama. Samas on asutajaid kolm, nimi sobis ka menüüs nuudleid pakkumata. Tegelikkuses ei olnud me oma pad thai retseptiga rahul ja selle timmimiseks kulus kogu eelmine suvi. Praegu on aga nuudlid kenasti menüüs,” kinnitab üks kolmest nuudlist.

Nuudlitoitlustaja sai loodud juba 2015. aastal, auto toodi Leedust ja eelmine suvi oli esimene kord, kui nuudleid tänaval pakuti. Sutti sõnul võeti nende toit Eesti tänavatel imehästi vastu ja tema meelest on Eesti tänavatoiduturul veel ruumi kasvamiseks.

„Ma saan muidugi rääkida ainult meie enda kogemusest ja nišist, kuid tundub, et ruumi veel on. Ma nüüd ei tea, mis seis on burgeripakkujate seas. Aga inimesed otsivad alati midagi uut ja Aasia toidud on eestlaste hulgas populaarsed,” räägib Sutt, kelle sõnul on Kolme Nuudli menüüs peale nuudlite ka muid põnevaid maitseid: Vietnami võileib, roheline karri, krõbe tursk, miso-nuudlisupp ja uue roana ka gyoza’d.

„Meil on igaühele midagi. On veganitele, on neile, kes ei soovi gluteeni tarbida. On neile, kellele meeldib liha, kellele kala, kellele vürts ja kellele magus. Me oleme püüdnud ikka kõigile meeldida,” naerab Sutt.

Noored toitlustajad on aga läinud veel sammu kaugemale ning asutanud kartelli nelja teise toiduautoga, et klientidele veelgi laiemat maitsepaletti pakkuda: kampa on võetud Hungry Karli, Elujanu ja Bake My Bageli toidu- ning Pauligi kohviauto.

„Nii saame pakkuda kliendile suuremat valikut,” lisab Sutt, kelle sõnul saab neid näha ja maitsta kogu tuleva suve, igal nädalavahetusel eri kohas. „Tänavatoidufestivalil oleme kohal, Õllesummeril. Samuti tiirutame paar korda Pärnusse ja nii edasi. Tööd on palju,” mainib Sutt.

Toiduautot Kolm Nuudlit saab lähiajal külastada just Tallinna tänavatoidufestivalil, mis lüüakse käima järgmisel nädalavahetusel Telliskivi loomelinnakus. Festival toimub 10.–11. juunil.