1. Roheline tee

Roheline tee mitte ainult ei ärata teid, vaid stimuleerib ka ainevahetust. Roheline tee parandab seedimist, aitab allergia, ülekaalulisuse puhul, viib organismist välja mürke ja tugevdab veresoonkonda. Roheline tee on tõhus antioksüdant.

2. Valge tee

Valge tee toetab samuti ainevahetust. Selle koostisosad blokeerivad uute rasvarakkude teket ja stimuleerivad ainevahetust, nii et varutud rasv kulub ära. Valgest teest saadud flavonoidid on nahka pinguldava toimega.

3. Mate tee

Sarnaselt rohelisele teele sisaldab ka mate tee palju kofeiini, mis suurendab ainevahetust. Selles sisalduvad kibedad ained on ka tõeline söögiisu vähendaja.

4. Ingveritee

Ingver ergutabaga immuunsüsteemi, vereringet ja tõhustab seedimist. Lisaks stimuleerib ingver maohappe tootmist, mis tähendab, et teisi toite saab seedida palju kiiremini. Parim on juua tassi ingveriteed pärast iga sööki, see aitab liigsetel kilodel kiiremini kaduda.

5. Nõgesetee

Tõeline imerohi on nõgesetee, millel on väidetavalt dehüdreeriv toime. See on meile eriti kasulik veepeetuse osas, kuid aitab organismil ka detoksifitseerida, puhastada ja seeläbi kaalu langetada. Rohelised lehed stimuleerivad ka rasvade ainevahetust, mis muidugi mõjutab joonist positiivselt.