Uuringus kasutati andmeid 66lt USA suurimalt kiirtoidurestoranide ketilt ning selgus, et neil kellel oli kalorsuse info kirjas menüül pakkusid keskmiselt 263 kilokalorit ühe menüüs oleva toidu kohta. Sama number infot mittejagavate kettide puhul oli 402 kilokalorit.

Uuring ei anna aga teada seda, kas kiirtoidurestoranid hakkasid informatsiooni jagamisest tulenevalt pakkuma madalama kalorsusega toitu, või olid toidud juba "lahjemad" enne kaloriinfo jagamise algust. Alates 2016. aastast on kõikidel kiirtoidukettidel, millel on rohkem kui 20 restorani, kohustus kaloriinformatsiooni jagama hakata. Mõned kiirtoidukohad on aga juba 2012. aastast toidu sisuspetsiifilist infot klientidele jaganud.

Teine uuring, mis vaatles kiirtoidurestoranide menüüde kaloriinfo mõju inimeste tellimustele, leidis, et mõju reaalsuses inimeste otsustele ei ole. New Yorgi Langore Meditsiinikeskuse poolt läbi viidud uuring näitas, et vaid kalorite kogust informatsioonina jagades ei vähendata inimeste otsust süüa "lahjemalt".