Toidukoha menüüs on lisaks traditsioonilisele paneeritud kalale saadaval ka tofu ning krevetid, klassikaliste friikartulite asemel saab valida bataadist valminud lisandi. “Meie eeliseks ongi lihtsus – fish and chips on kogu maailmas levinud ja paljude lemmik ning täpselt seda meie juurest saabki – ei mingit pikka ja keerulist menüüd,” leiab Tammiste. “Loomulikult pöörame väga palju tähelepanu tooraine värskusele, sest vaid nii saab tänavatoit tõeliselt isuäratav olla ja igal toidunautlejal keele alla viia.”

FishBish sisekujunduse loonud Anett Tõnismäe ammutas inspiratsiooni Skandinaavia stiilist, mis on tuntud lihtsuse, funktsionaalsuse ja puhtuse poolest.

FishBish avatakse täna kell 12.

FishBish on avatud Viru Keskuses sissepääsuga Laikmaa tänavalt E-N 12.00-22.00, R-L 12.00-23.00, P: 12.00-22.00. Vaata ka https://www.facebook.com/fishbishh/