Kesksuvised hõrgud koogid, mis valmivad ilma ahjuta
Kui pead lugu heast toorainest ja värskusest, on suvi ilmselt sinu kõrgaeg. Kevadet kroonivad tavaliselt smuutid, suvisel ajal otsivad oma õiget kohta kõik värsked marjad ja küpsed puuviljad. Mustikatest kirsside ja õunteni välja. Oma Maitse retseptide autor Tuuli Mathisen pakub alljärgnevas loos välja 4 maitsvat retsepti, mille järgi valminud koogid kaovad taldrikutelt ja vaagnatelt kui tuul!
Leidub nii soolaseid kui ka magusaid palasid ja neidki, mis sobivad veganluse ja toortoitumise reegelitega kokku. Laske hea maitsta – vinnutatud tomatitest tort kodujuustutäidisega on mõnusalt soolane suutäis.
Leotatud pähklitest koogipõhi on kui loodud hooajalistele suvemarjadele ja puuviljadele. Vaarikakastmega toortordi jaoks on see otsekui loodud!
Toorkook õunte ja pähklikaramelliga on täiesti toores kook, mis võidab elegantse sundimatusega kõigi koogisõprade südameid. Ohtralt puuvilju ja pähkleid sisaldav kook on igati tervislik ja vahva on ka see, et maitseelamuste osas ei pea ka sugugi järeleandmisi tegema.