03.07.2017, 09:15
KIIRE HOMMIKUSÖÖGI SOOVITUS: Kanafilee ja peekoniga hõrk baquette-võileib
Prantsusmaal asuva kiirtoidukoha "Kana, Peekon, Salat" omanikud õpetavad selles videos valmistama nende nimerooga ehk kanafilee ja peekoniga hõrku baquette-võileiba.
FOTO:
Koostisosad:
Kanafilee ja peekoniga hõrk baquette-võileib
- Pikk värske kurk
- Vesi
- Äädikas
- Suhkur
- Saia kuivikud
- Parmesani juustu
- Musta pipart
- Muskaatpähkel
- Kanafilee
- Jahu
- Munakollased
- Peedilehesalat
- Peekon
- Murulauk
- Sidrun
- Mädarõigas
- Oliiviõli
- Võid (82%)
- Pikk sai
- Punane paprika pulber
- Kreeka jogurt
Tegemist on lihtsa, kuid samas väga täpseid tooraineid ja tehnikaid vajav võileib. Näiteks oleneb võileiva kvaliteet nii sellest, kuidas kanafilee praadida või kuidas kurgiviilud kiirmarineerida.