Vaata, kuidas valmistada kanafilee ja peekoniga hõrku võileiba:

Valmistamine
  • Viiluta kurk. Keeda veest, äädikast ja suhkrust marinaad ning pane kurgid sinna sisse. Las seisavad, marineeruvad.
  • Valmista köögikombainis kuivikutest, Parmesani juustust, muskaatpähklist, paprikapulbrist koos soola ja pipraga puru, milles kana paneerida.
  • Pane ahju peekon ja prae krõbedaks. 
  • Sega kokku jogurt, hakitud murulauk, sool, pipar, sidrunikoor, sidrunimahl, oliiviõli, mädarõigas. 
  • Prae kanafileed võis. Enne keeruta kanafileed jahus, munakollastes ja valmistatud saiapurus.
  • Lõika keskelt lahti pikk sai, määri jogurtikastmega, lisa sellele viiludeks lõigatud kanafile, peekon, marineeritud kurgid ja peedisalat. 
  • Naudi hommikul või lõunal.
  • Head isu!