Võileib Ekraanitõmmis
Prantsusmaal asuva kiirtoidukoha "Kana, Peekon, Salat" omanikud õpetavad selles videos valmistama nende nimerooga ehk kanafilee ja peekoniga hõrku baquette-võileiba.

Koostisosad:

Kanafilee ja peekoniga hõrk baquette-võileib

  • Pikk värske kurk
  • Vesi
  • Äädikas
  • Suhkur
  • Saia kuivikud
  • Parmesani juustu
  • Musta pipart
  • Muskaatpähkel
  • Kanafilee
  • Jahu
  • Munakollased
  • Peedilehesalat
  • Peekon
  • Murulauk
  • Sidrun
  • Mädarõigas
  • Oliiviõli
  • Võid (82%)
  • Pikk sai
  • Punane paprika pulber
  • Kreeka jogurt

Tegemist on lihtsa, kuid samas väga täpseid tooraineid ja tehnikaid vajav võileib. Näiteks oleneb võileiva kvaliteet nii sellest, kuidas kanafilee praadida või kuidas kurgiviilud kiirmarineerida.

Vaata, kuidas valmistada kanafilee ja peekoniga hõrku võileiba: