Nüüd on välja aga pakutud ka teistsugune võimalus endale parima steigi valmistamiseks: kokkuvõtvalt on tegu oven-sear-sear ehk siis ahju-pruunista-pruunista meetodiga, kuna erinevalt varasemast tehnoloogiast tehakse kõike vastupidiselt. Alustatakse liha maitsestamise järel 45- minutilise madaltemperatuurilise ahjus küpsetamisega, millele järgneb 15 minutit rahunemist ja järelküpsemist ning alles siin visatakse liha pannile ja pruunistatakse minuti jagu kummaltki poolt.

Selge on see, et viimane tehnoloogia võtab aega rohkem, et valmistada ideaalne steik, kuid on ka parem tehnoloogia. Põhjus on imelihtne ning selgub videodest ideaalselt: nimelt jääb alguses ahjus küpsetatud liha tervenisti kahe õhukese praetud ääre vahelt medium-küpsusastmega ja mahlane, samal ajal kui enne panni näinud lihal on seal kuskil vahepeal ka üks welldone osa, mis pole ideaalne.

Mõlemad tehnikad annava imelisi tulemusi, küsimus on vaid selles, mida keegi soovib lihalt saada, kui kaua on aega õhtusööki valmistada ning millisesse koolkonda kuulub: klassikalisse või uuenduslikku.

Vaata, kuidas valmistada steiki klassikalisel moel ehk enne pannil ja siis ahjus:

Vaata, kuidas valmistada steiki uuel moel ehk siis enne ahjus ja siis pannil: