KIIRE ÕHTUSÖÖGI SOOVITUS: Ühepanni lasanje
Õhtusöögi valmistamine ei ole iial olnud lihtsam, kui retsepti järgi, mida just nüüd õpetama hakkame. Kogu maagia toimub ühel pannil, vahetub vaid kuumakeha, millel süüa valmistatakse - alustame pliidil, lõpetame ahjus.
Loomulikult hakkavad puristid kohe röökima, et lasanjet tuleb valmistada paitades, hellitades igat osist sellest Itaalia ühest kuulsamast ampsust. Alati aga ei ole tahtmist ega ka aega, siis tulebki leida lahendusi, mis mure - õhtusöögimure - kiirelt lahendavad.
Mõnus on aga selle roa juures see, et pärast hakkliha praadimist, tomatipasta lisamist ja kogu segu maitsestamist, ei tule talitada muudmoodi, kui kastmesse suruda lasanjelehed, lihapind katta juustu, basiiliku ja vähese tomatipastaga ning ahju see pannitäis läheb. Lihtne, kiire, ülimaitsev.
Vaata, kuidas valmistada ühepanni lasanjet: