Kuna fännide reaktsioon fotole oli tormiline, siis otsustas tõsielustaar teha Instagrami vahendusel tutvustava ringkäigu oma kodus olevates toidu ja selle hoiustamisega seotud ruumides.

Kardashian alustas "ekskursiooni" oma tohutust sissejalutatavast külmikust , mis mõõtmetelt meenutab mõnda pisikest korterit. Tundub, et naine on külmutatud jogurti usku, sest silma jäävad muljetavaldavates kogustes klaaspurkides ja karpides hoiustatud ja külmutatud jogurtile sobivad lisandid. Kardashian on ka varem maininud, et tal on kodus külmutatud jogurti valmistamise masin.

Külmutatud jogurt on madala kalorsusega maius, mis ei paisuta vööümbermõõtu, sest erinevalt jäätisest ei ole selle valmistamisel kasutatud koort või piima. Külmutatud jogurt tehakse naturaalsest jogurtist või rasvata piimast spetsiaalse masinaga ning peale valmimist serveeritakse koheselt, sest see kipub ruttu sulama.

Külmutatud jogurt erineb jäätisest ka maitse poolest, see ei ole nii külm ja kõva kui külmikust välja võetud jäätis ning erinev on ka konsistents, mis on õhuline ning kreemjas. Lisaks sisaldab külmutatud jogurt ka tervisele kasulikke probiootilisi baktereid.

Tõsielustaari poolt "juhitud ekskursioon" jätkus majas asuvas teises köögis, mis mõõtmetelt ja olemuselt meenutab tööstuslikku suurkööki, kus kokkade jaoks on massiivne eraldi külmik.

"See on köök, kus kõik valmib, siin on külmik, mis pakkus kõneainet ja kus me hoiame värskeid mahetooteid," rääkis Kardashian.


Valmista ise külmutatud jogurtit!

Koostisosad:

280 g bananaani
2 spl mett
80 g Kreeka jogurtit
40 g mõrudat kakaopulbrit

Tee banaanid tükkideks ja aseta blenderisse. Lisa mesi, jogurt ja kakao.
Töötle segu kreemja koostise saamiseni. Aseta segu külmakindlasse anumasse ja pane 24 tunniks sügavkülma.

Vaata videost valmistamist:

Allikas: Popsugar
Jaga
Kommentaarid