Suvisele menüüle on omane kokkupanek kõigest, mis värske ja kodumaine: oma aia salat, kurk, tomat ja marjad – kes saab sellist luksust lubada. Kui ei, leiab head saaki ka lookas turulettidelt. Kui oma mees suitsukala ei tee, no siis teeb keegi teine. Otsi üles! Sõrmedega suitsu­kala nokkimine on osa meie kultuuripärandist, sest kuulu järgi keskmine eurooplane enam isegi ei teadvat, mis peaks suhu, mis prügikasti käima.

Suve juurde võiksid kuuluda ka omatehtud grillvorstid. Nii saad kasutada parimat toorainet ja just neid maitsenüansse, mis endale mokka mööda. Naudime meie lühikese suve igat suutäit!

Paku piknikulistele suitsukalapasteeti ja porgandiribasalatit sidruni-parmesanikastmega, millele annab meeldiva maitse just kaste. Säti grillile ritta lehtpeedised grillvorstid siidri ja tšilliga. Õdusa koosviibimise hõrgu lõppakordi vormistab vaarika-tart pistaatsiakreemiga.