Luksusversiooni korral, näiteks avara koduköögi puhul, kus on ruumi ka suurele söögilauale, on mõtetel loomulikult palju ruumi loovaks arenguks. Kui teie kasutuses on aga vähem ruumi, saate töötamiseks sobiva koha tekitada näiteks köögisaarel, kirjutatakse portaalis Kuechenquelle.de

Püsige ühenduses

Miski pole hullem kui arvuti tühi aku olulise kliendiga peetud konverentskõne ajal. Kasutage integreeritud pistikupesasid sülearvutite, nutitelefonide jms laadimiseks. Nii on toiteühendus tagatud ja lisaks pääsete sassis juhtmetest ning komistamise ohust.

Kodukontori jaoks on ruumi ka kõige väiksemas köögis

Aruka lahendusega köögimööbel pakub kõiki võimalusi: kas kontoritöö, söögitegemine või küpsetamine, istumine ja seismine. Töötage lihtsalt nii, nagu soovite. Püsti töötamine on võimalik näiteks baarilaua abil.

Tööpinnast saab kirjutuslaud

Mõõtmete järgi valmistatud tööpinna saab täpselt niššidesse sisestada. Valige pind, mis sobib ideaalselt teie elustiiliga. See variant on sageli isegi odavam kui kirjutuslaud.

Kuidas saab köögis asuvast kodukontorist hea töökoht? Siit leiate mõned näpunäited!

Muutke oma köök minimalistlikuks:

Kui soovite köögis töötada, vajate selgeid struktuure. Need loovad rahu, milles saate hästi keskenduda. Ärge laske end segada mõttest, mida maitsvat võiks vaheajal külmkapist võtta.

Veenduge, et teie töökoht oleks hästi valgustatud:

Lõppude lõpuks ei taha te silmi pingutada. Tuba peaks olema ühtlaselt valgustatud. Aktsente saate seada laua- või põrandalampidega. Siis saate hõlpsalt oma köögis töötada hommikul ja õhtul, kui on veel pime.

Ergonoomiline iste:

Selleks, et selga mitte kahjustada peaks alati valima õige tooli. Kui köögis on ruumi, siis võite sinna integreerida ka kõrge laua. Vahelduseks on töö ajal ka meeldiv seista.

Kodukontori kujundus peaks olema tõhus ja mõistlik ning võimaldama hõlpsalt koristamist. Pädevad konsultandid aitavad teil kööki planeerida ja annavad näpunäiteid kontori sisseseadmiseks köögis. Oluline on rahulik ja mõnus õhkkond, näiteks puit loob sooja ja sõbraliku õhkkonna.

Kodukontori kööki üles seadmisel on isegi mõned eelised:

  • Värske kohv on alati valmis. Tingimusel, et te pole seda osta unustanud.
  • Samuti on tervislikud suupisted käepärast ja teete vähem ebatervislikke valikuid kohvikus või suupistetena.
  • Tööaega saab erinevalt kontorist paindlikumalt korraldada.
  • Säästate aega ja kütust või raha.

Muidugi pole kodus töötamine kõigile mõeldud. Kuid neile, kelle puhul see toimib, pole köögis asuv kodukontor sugugi hädaolukorra lahendus. Pigem võib tavaliselt toidunaudingut pakkuvast piirkonnast saada loovuse või tootlikkuse koht. Proovige järele!