Iga köögi kõige olulisem – ja sageli ka kõige kulukam – osa on kvaliteetsed köögikapid. Tasub investeerida kappidesse, mis on klassikalise ja detailse disainiga ning mida toetavad kvaliteetsed materjalid ja korralik töötlus. Otsusta shaker’i stiilis disaini kasuks, mida on peetud ka köögimaailma aegumatuks klassikaks, või rõhu luksuslikkusele – valik on sinu. Mõnusa tasakaalu luksusliku ja tagasihoidliku vahel toob Blakes Londoni köögimööbel.


Täielikult kohandatav industriaalstiilis mööbel

Kui igatsete oma elamisse natuke tööstuslikku ilmet, tasub teada, et kööki sobib see imehästi. Meeles tasub pidada sedagi, et tööstuslik ei ole sisustusmaailmas raskekujulise või brutaalse sünonüüm – õige viimistlusega näeb tööstuslik köök väga elegantne välja.

Mööblitootja Scavolini uusim köök on projekteeritud koostöös Dieseliga ja mõistagi räägivad need nimed enda eest. Selle köögimööbli liitmikud on valmistatud modulaarsetest terastorudest, mida saab vastavalt vajadusele kohandada ja ümber kujundada. Tööstuslikus stiilis lauda saab viimistleda mitmesuguste materjalidega alates kvartsist ja lõpetades graniidiga. Selliste köökide hinnad algavad 15 000 naelast.

Kopli taluköök, perenaine Kaire Mets

Marmorist tööpind

Marmorist töötasapinnad kuuluvad luksusliku köögi juurde kui rusikas silmaauku. Miks marmor? Esiteks näeb see võrreldes kõikide teiste kividega uskumatult elegantne välja. Peale selle püsib marmor tänu oma halvale soojusjuhtivusele alati jahe, mis on kuumas ja auravas köögis kiiduväärt omadus.


Veinikülmik osaks köögimööblist


Kui kaalute luksuskööki, siis tõenäoliselt on teil juba veinikollektsioon, mida hoiate keldris või veinitoas. Veinikülmik köögis on aga hoopis mugavam lahendus – eriti kui soovida keset suurt kokkamist klaasikest veini.
Kodu

Köögisaare ümber olgu palju istekohti
Lihtsaim viis muuta oma köök šikiks söögikohaks on lisada köögisaare ümber mugavaid istekohti. Baaritoolid on küll igati tore valik, kuid selleks, et tulemus saaks elegantsem ja hubasem, tasub kaaluda integreeritud istekohti. 44 aastat luksuskööke disaininud Martin Moore’i "New deco" kollektsiooni kuuluva köögisaare sametpehmed istekohad täidavad džässiajastust inspireeritud kujundusskeemi. Isikupärane valik igasse kööki.
Allikas: realhomes.com