Alljärgnevast loost leiad soovitusi kodus profirestorani korraldamiseks. Oma Maitse toimetaja Rita Osa jagab nippe nii toitude valmistamise, ajakava planeerimise kui ka tekstiilide ja küünalde valimise kohta.

Ja muidugi menüü, milles on esindatud supp, praad ja magustoit!
Hea borš peab olema nii paks, et lusikas seisab sees püsti. Supp keeda valmis eelmisel päeval – siis on see veelgi maitsvam ja sul jääb õigel päeval mitu tundi vaba aega.

Õunarisoto seakarbonaadi ja õunamünditšatniga on suurepärane pearoog, mille juurde on maguskrõmpsud hernevõrsed ägedaim salatimaterjal – nendest saad taldrikule üles keerutada uhke salatikuhila. Rukolalehed jooksevad spiraalis kaasa.

Pane magustoiduks lauale õuna-karamellipuding. Või ja tumeda suhkruga karamellistatud õunatükid pehmes keefiritainas on oivaline roog!