Talumehe kõrts

Talumehe kõrts on kaunis Haapsalu vanalinnas paiknev toitlustusasutus, kus Sind oodatakse juba varahommikul sõbraliku tervituse, kohvi ning hommikusöögimenüüga.

Põhimenüüst leiad värsked ning kohalikust toorainest valmistatud maitsvad road. Nädalavahetustel saab elava muusika saatel jalgagi keerutada. Laste jaoks on olemas eraldi mängunurk.

Taksi Pubi


Taksi pubi on Haapsalu peatänaval tegutsenud juba aastaid olles populaarne koht nii kohalike kui ka turistide seas. Menüüs on taskukohased ja kodused Eesti road, mis sobivad nii toekaks lõunasöögiks kui ka õhtuseks istumiseks sõpradega.

Laterna Baar

Laterna baar Haapsalu asub 1920. aastatel ehitatud puumajas. Maja sisehoovis esimesel korrusel paiknevas baaris pakutakse erinevas valikus koduseid roogasid, saab söönuks kiiresti ja hästi.

Nurme Bistroo

Nurme bistroo avas uksed 2001 selleks, et pakkuda kehakinnitust kõrvalasuva Nurme vabriku töötajatele. Külastajaskond laienes aga kiiresti ning bistroo leidis koduseid toite pakkuva toitlustusasutusena peagi oma kindla koha Haapsalu söögikohtade hulgas.

Menüüst leiab lihtsaid koduseid, aga ka rahvuslikke toite. Samuti suupisteid, toitvaid einevõileibu, kooke, pirukaid ja saiakesi. Iga päev on menüüs salat, paar erinevat suppi ja praadi ning ei puudu ka lihtsad magustoidud.

Teele kohvik

Teele kohvikus pakutakse kohapeal valmistatud värskeid pirukaid, saiakesi, kooke ning torte.Tööpäevadel võimalik tellida kerge hommikueine või päevapraad.