Londonis asuva 2 Michelini tärniga pärjatud restorani The Gilbert Scott endine peakondiiter Holt väidab, et võõras mees lähenes tema söögikohale, ignoreerides paljusid märke, mis viitasid, et see on suletud. Kui peakokk palus võõral lahkuda, muutus mees vägivaldaseks ja ähvardas teda, sundides nii Holti politseid kutsuma, vahendab FineDiningLovers.com

"Märkasin aknast, et üks meesterahvas hakkas koos oma pojaga ronima üle meie värava, niisiis pistsin pea pagaritöökoja aknast välja ja ütlesin viisakalt:" Vabandust, härra, me oleme suletud." Kuna mees ronis ikkagi üle värava, siis otsustasin välja minna ja ütlesin talle: "Vabandust, te vist ei kuulnud mind õigesti, aga me ei ole praegu avatud. Sel hetkel kaotas võõras enesevalitsemise, hakkas karjuma väärkohtlemisest ja ütles mulle, et olen lugupidamatu, lisades, et talle ei lähe eravalduses viibimine põrmugi korda."

"Proovisin temaga mõistlikult rääkida ja selgitada, et mu pere töötab kohapeal ja parasjagu kasutame külastajate puudumist selleks, et umbrohutõrjet teha ning lisasin, et tunnen seetõttu muret mehega kaasa tulnud lapse pärast. Seepeale hakkas võõras veelgi valjemini karjuma," rääkis Holt.

Holt lisas, et mees süüdistas teda rassistlikus käitumises, karjus talle tõsiseid solvanguid ja tema käed olid tõstetud rusikasse ning ta tuli järjest lähemale.

"Kuna läheduses polnud kedagi teist ja mees oli minust märkimisväärselt suurem, siis pidasin mõistlikuks eemalduda ja lukustasin end kööki, mis tundus pisut alandav. Nägin aknast, et mees läks auto juurde ja pani poja tagaistmele, kus juba istus teine ​​väike laps. Arvasin, et vahejuhtum on läbi, kuid mees tuli tagasi," rääkis Holt.

"Arvasin, et ta tahab kahju teha ja seetõttu helistasin politseisse. Laste juures autos istus ka üks naine, kes nägi mind telefoniga rääkimas ja läks seepeale meest otsima. Hetkel, mil nad ära sõitsid, küsis hädakõnele vastaja minult auto numbrimärki ja suunda. Ütlesin, et kõnele ei ole vaja reageerida, seda hoolimata asjaolust, et mees oli ähvardanud tagasi tulla."

Holt ei lase ennast ebameeldivast vahejuhtumist mõjutada ja ütleb, et tervitab turiste avasüli, niipea kui see on vähegi võimalik. "Mõned parimad kohtumised eelmisel aastal olid just turistidega. Ma armastan külalisi ja olen täielikult pühendunud Angleseys turismi arendamisele. Pärast seda juhtumit vaatan oma töötajate ja perekonna füüsilise turvalisuse tagamisele teise pilguga."