Vegetariaanid

Väljapakutud TOP 50 parima restorani hulka kuuluvad kohad on vegetariaanide unelm: menüüd, mis muutuvad vastavalt hooajale, kaasaegne Eesti toit ja hubane interjöör. Kui välja tuua vaid mõni hõrgutav roog, siis võiks nimetada grillitud kukeseeni, viigimarjamoosiga kitsejuustu ning röstitud porgandihummust. Kõlab ju ahvatlevalt? Endale sobivad maitsed leiavad nii veganid, vegetariaanid kui gluteeni- ja laktoosivaba toidu eelistajad.

Veganid

Need valikud pakuvad avastamisrõõmu veganitele. Selle asemel, et valida standardmenüüs ühe või kahe võimaluse vahel, pakuvad järgnevad restoranid 100% taimetoitu. Kõik toidud on mõeldud neile, kes ei söö liha, mune ja piimatooteid. Eesti esimene täielikult vegantoitudele pühendunud restoran avati 2014. aastal ning sellest ajast saadik valik üha kasvab. Avasta senitundmatud võimalused!

Gluteenivaba toitumine

Neile, kellel on gluteenitundlikkus või tsöliaakia, pakuvad järgnevad restoranid ja kohvikud laia valikut gluteenivabadest roogadest. Proovi gluteenivabu saiakesi või osale tooršokolaadi valmistamise töötoas Pärnu südalinnas. Või eelistad hoopis kuulata elavat muusikat, ampsates gluteenivaba burgerit Tallinnas? Nimetatud ettevõtted mitte ainult ei valmista maitsvat toitu, vaid hangivad ja valmistavad seda eetilisel ja tervislikul viisil.

Von Krahli Aed on restoran, mis on mõnus ajaveetmiskoht kõigile, kes heast maitsest ja Eesti toidust lugu peavad. Von Krahli Aeda iseloomustab modernne ja tervislik Eesti köök, sõbralik teenindus, hea muusika, mõnus äraolemine ning võimalus nautida gurmee-kvaliteeti taskukohaste hindadega.

Kohvik Sesoon on mõnus, huvitav, parim rahakotile ja mis peamine - kvaliteetne! Eestile kohaselt on igal hooajal uus ja värske menüü!

Imposantsesse sajandivanusesse tööstushoonesse rajatud populaarne restoran on üks Tallinna toidukultuuri fenomene. See peresőbralik kogukonna kohtumispaik köidab oma arhitektuurse suursugususe, nipika köögi, pingevaba meeleolu ja sőbraliku olemisega.

Perenaise Beguta-nimeline kohvik pakub hommikuti putru, pannkooke, omletti ning päevasel ajal sooja pirukat, suppi, kevadrulle, maitsvaid kooke.

Kohviku joogivalikus on rabarberilimonaadi, kiselli, mahla, vitamiinirohked smuutid, mõned veinid ja õlled, tee ning loomulikult looduslikult puhas ja õiglase kaubanduse märki kandev Miscela d'oro oakohv Itaaliast.

Lisaks sellele ootavad Sind vanalinnas asuva roosa maja teisel korrusel külalistetoad. Kohviku eesruumis on aga imearmas väike lillepood. Beguta juurest saad linna kuulsaimat karaskit maitsevõiga!

Selles pisikeses ja hubases Tallinna vanalinnas asuvas taimetoidurestoranis pakutakse vegan ehk 100% taimetoitu. See tähendab, et toitudes ei leidu lisaks lihale ka loomseid piimatooteid ega muna Võimalik on saada toortoitu ja gluteenivaba toitu.

Tallinna vanalinnas asuv 100% taimne kohvik Inspiratsioon on Sind inspireerimas imeliste vegan toiduelamustega. Pakume Sulle lisaks maitsvatele ja mõistlike hindadega vegantoitudele ka gluteenivabasid toite. Iga päev on menüüs ka üks päevapakkumine.

Mamost leiad Sa ainult kõige värskemat ja läbimõeldumat. Pakkuda parimat on meie moto! Meie juures võib Sul olla kiire, aga ei pruugi. Tegevust leiavad ka kõige pisemad. Toit on põnev, värske ning maitsev!

Lisaks aitab Mamo korraldada üritusi, koosolekuid ja sünnipäevi, pakkudes ka catering teenust. Meid on kokku 3: asume Tallinna kesklinnas Liivalaia 14 (Swedbank peahoone), Tornimäe 5 Ärikeskuses (Swissotelli kõrval) ning Roosikrantsi 11 (Šveitsi maja).

Oma 100% gluteenivaba köögiga pakume lihtsat, kuid värsket lähenemist tervislikule toitumisele ning puhast naudingut tahutud nurkadega Telliskivi Loomelinnaku miljöös.

Meid iseloomustab ekstsentriline atmosfäär, mida toetab täiuslik teostus ning elamus, mis on kõike muud kui igav. Lisaks lahedale äraolemisele pakume nädalavahetusteks programmi ja muusikaelamusi kuni varajaste hommikutundideni. Vastavate tähistega on välja toodud ka kaseiini- ja laktoosivabad toidud.

Paarisajale ruudule oleme paigutanud 70 istekohta, suvel ootab külalisi 40-kohaline päikesepaisteline terrass koos väligrilliga.

Piccadilly on hubane, hooliv ja õnnelik kohvik Pärnu südames. Me usume puhtasse toitu ja väikeste tegijate suurtesse muutustesse. Pakume eetilist taimetoitu, suurepäraseid kooke-küpsiseid, mahedat käsitööšokolaadi ja ehedaid naturaalseid veine.

Me kasutame puhast ja tervislikku toorainet ning teeme koostööd kohalike väiketalunike ja -tootjatega. Meie köök on 100% lihavaba. Pakume ka laktoosi-, gluteeni- ja suhkruvabasid roogasid ja küpsetisi.
Aukohal on täisteratooted ja naturaalsed maitsed. Peame lugu traditsioonidest, kuid hoiame ka pilgu terava uuenduste tarvis.

Tervisetoidukojast leiad tervislikud kerged eined. Siin saad keha kinnitada naturaalsetest toiduainetest valmistatud taimsete, gluteeni- ja laktoosivabade tervislike lõunasöökidega. Teele võid kaasa haarata toeka smuuti või tassikese head kohvi. Kohapeal on sirvimiseks tervise- ja toitumisalast kirjandust. Kojas saad ka osaleda tervislike toitude valmistamise õpitubades ning kuulata loenguid toitumise teemadel.