Tallinn Vegfestil saab proovida vegan šašlõkki ja vegan vürtsikilu, mida pakub Eesti väiketootja Vapper Uba. Mekkida saab Eesti suvejooke: käsitöösiidreid, puuvilja- ja marjaveine ning kombuchat. Maitsta saab Eestis jõudsalt populaarsust kogunud hitttooteid — Venemaalt pärit veganvorste ja -viinerid. Venemaalt tuleb ka Rootsi Oatly’le edukalt konkurentsi pakkuv taimse piima tootja NeMoloko. Põnevad on ka Eestis kasvatatud vetikad ja nendest valmistatud snäkid.

Tallinn Vegfesti muusikalise poole eest hoolitsevad tuntud Eesti poplauljad Elina Born, Mick Pedaja ja Angeelia Pedaja ning Ingel ja Frank. Kohal on ka Helitoni pillimeistrid. Heliton on Eestis leiutatud omapärane pill, mida saab kogu festivali vältel omal käel proovida. Avatud on ka lasteala.

Lisaks muusikalistele etteastetele pakutakse põnevat kuulamist loengutesaalis. Kuulajate küsimustele veganluse ja tervisliku toitumise kohta vastavad perearst Marta Velgan ja toitumisnõustaja Eliis Salm. Veganliikumise ajaloost ja teaduslikest alustest kõneleb Läti loomakaitseaktivist, raadiosaate juht ja TEDx Riga esineja Sandris Ādminis. Loeng on inglise keeles. Huvilised saavad õppida meisterdama jahutavaid vegankokteile.

Tallinn Vegfest 2019 on Tallinna Kultuurikatlas 27. juulil kell 10-19. Pilet festivalialale maksab 2 eurot. Piletimüük toimub kohapeal.

Vegfesti toetavad Magnum, Regalhouse SIA Eesti filiaal, Marta Pagar ja MTÜ Loomus. Üritust korraldab veganturunduse ettevõte Vegekspert OÜ.

Külasta meid ka sotsiaalmeedias:

Tallinn VegFest Facebookis: https://www.facebook.com/veganfair
Tallinn VegFest Instagramis: https://instagram.com/taimetoidumess/
Tallinn VegFest 2019 üritus: https://www.facebook.com/events/312169649481532/
Tallinn VegFest koduleht: http://www.tallinnvegfest.ee