Foto: Shutterstock
Teil on küpsetamine pooleli, aga tuhksuhkur hakkab otsa saama? Pole probleemi! Kohe räägime, kuidas saate ise tuhksuhkrut valmistada!

Tuhksuhkrut saate ise hõlpsalt valmistada valge suhkru jahvatamisel. See annab pulbrilise või tolmuse konsistentsi. Kuna tuhksuhkur seob keskkonnast tulevat niiskust, lisatakse sellele tavaliselt maisitärklist. See vähendab tükkide moodustumist. Kui tarvitate tuhksuhkrut jahvatamise järel, siis maisitärklist lisada ei ole vaja.

Omatehtud tuhksuhkur ei maitse paremini, kuid säästab asjatut käiku toidupoodi. Vaata edasi allpool:

Tehke tuhksuhkur ise. Vaja läheb:

Valge suhkur

Maisitärklis

Kas segisti, elektriline kohviveski või uhmer

Foto: Shutterstock

1. samm:

Tükeldage tuhksuhkur segisti, kohviveski või saumikseriga peeneks. Kui jahvatate avatud anumas, katke ava köögirätikuga. Jahvatage kuni pulbrilise konsistentsi saavutamiseni.

2. samm:

Kui valmistate varude jaoks tuhksuhkrut, sõeluge tuhksuhkru sisse veidi maisitärklist. Reeglina lisatakse 3% tärklist.

Nipp! Väga väikeste koguste korral võib tuhksuhkru valmistamiseks kasutada ka uhmrit.