Katke laud kaunima lina ja ilusaimate nõudega ning valmistage hommiku- või lõunasöök, mis koosneb ema lemmikroogadest!

Kui elate koos vanematega, siis viige emale hommikusöök voodisse! Kõige olulisem on, et kõik need toidud valmivad armastusega!

2. Laske emal kauem magada

Võtke ema tavapärased hommikused toimetused enda kanda. Valmistage ülejäänud pereliikmetele ise süüa, sättige lapsed või õed-vennad hommikuks valmis. Laske emal välja puhata ja hommikul kauem magada!

3. Pange köök või tuba pidurüüsse

Ilus ja puhas kodu muudab erilise päeva veelgi nauditavamaks. Peske nõud, koristage köök ja toad ning asetage lilled lauale. See ei pruugi olla eriti glamuurne kingitus, kuid teie ema kindlasti hindab panust.

4. Kinkige emale maitsetaimi

Kui teie emale meeldib süüa teha, siis kinkige talle lillekastis ürte, mida ta saab toiduvalmistamise juures ka edaspidi kasutada.

Kasvuhoone puudmisel oleks tore kingitus ka potis kurgi- või tomatitaim, mida saab edukalt aknalaual kasvatada. Suurt saaki sealt oodata ei tasu, see ongi rohkem tore katsetamine kui toodang!

5. Öelge siiraid sõnu

Mõelge ema peale ja kirjutage märkmepaberitele kõik temaga seotud ilusad mõtted. Kui teil on köögis tahvelsein, siis kasutage ka seda samal eesmärgil! Jaotage märkmepaberid mööda kodu laiali ja nendest saavad armsad tähelepanuavaldused!

6. Viige ema piknikule

Korraldage ilusa ilmaga värskes õhus koosolemine. Võtke kaasa hea söök-jook ja lauamängud ning nautige lisaks muid toredad õuetegevusi nagu sulgpall ja lendav taldrik.

7. Helistage emale

Kui te peate pühapäeval tööl olema ja teil ei ole võimalik emale külla minna, siis helistage talle ja küsige, kuidas tal läheb? Nii annate teada, et mõtlete tema peale.