Juba neli aastat on Liis olnud taimetoitlane. Seda nii suure loomaarmastuse kui enesetunde pärast. „Tundsin ennast pärast liha söömist hästi väsinuna. Mul ei olnud energiat ning sain aru, et mu keha ei toimi nii hästi, kui võiks,” meenutab Liis. Seepärast sündis otsus liha söömine lõpetada lihtsalt ning on ennast hea enesetunde näol igati ära tasunud, vahendab Loodusvägi poolt välja antud ajakiri "Tervisliku eluviisi e-raamatute sari: Osa I".

Samuti on ta vähendanud piimatoodete tarbimist ja kogenud nii enda peal kui kuulnud sõpradelt-tuttavatelt, et see on aidanud parandada enesetunnet üldiselt ning leevendada ka mitmed terviseprobleeme. Samas tunnistab Liis, et läbinisti tervislik tema toidulaud kindlasti ei ole, sest näiteks maitsevad talle saiakesed.

Küll aga on Liisi jaoks väga tähtsal kohal mahetoit. „Ma usun, et alati tasub eelistada mahedat, sest selles on niivõrd palju vähem igasuguseid aineid, mida tegelikult ei ole kehasse üldse vaja,” ütleb ta. Samuti on ta kodumaiste tootjate toetamise poolt.

Nii nagu söömine on elu loomulik osa, peab Liis selleks ka liikumist. Tippsportlase – jalgpallur Marek Lemsalu – tütrena on tema jaoks iseenesestmõistetav, et tuleb võtta aega oma keha liigutamiseks. Lapsepõlvest on liikumine Liisi kehasse sisse harjunud ning ta ei tunne kohustust trenni teha või vastumeelsust selle suhtes. Laulja eluviis on juba niigi üsna liikuv, kuid sellele lisaks meeldib Liisile ka trenni teha. Samuti käib ta võimalikult palju jalgsi.

Liikumise kõrval peab ta äärmiselt oluliseks und. Kuna lauljal tuleb kontserte anda tihti hilisõhtuti, siis on piisava uneaja võimaldamine küll väljakutse, kuid seda enam püüab Liis magada nii palju, kui vähegi saab ja teha vahel ka päeval uinakuid.